KLAR FERDIG GÅ!

God søndag! Det er bare helt herlig å våkne opp til det nydelige været her i Stavanger. Sol, sol og sol. I love it!

I går var vi på årets første båttur og i dag kaller pliktene hjemme. Vaske biler, beise terrassene og jeg skal ha utetrening. Stian reiser til Sverige i morgen på kurs så jeg blir aleine i ti dager. Buuu så kjedelig. 

For en uke siden kjøpte jeg meg en badevekt. Ja, det har jeg faktisk ikke hatt i hus på mange år og etter fire svangerskap var det på tide. Jeg kan ikke akkurat si at jeg ble positivt overrasket, men heller et spark i ræven. Mitt oppi alt dette får jeg en melding på facebook om jeg vil prøve F15 som er en femten dagers program for deg som allerede er aktiv, men ikke ser noen resultat. Yes! Selvfølgelig vil jeg prøve det. Det er da jeg lurer på om det er noe mellom himmel og jord. I morgen er det mandag og jeg er setter meg mål. Jeg er klar!

I dag skal jeg ha utetrening som bare er helt fantastisk i dette været. Ønsker du å bli med søk på utetrening på facebook og legg deg til.

Ønsker deg en fin søndag.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.