ET SUNNERE LIV

Reklame

God kveld tirsdag. Det er en glede å våkne til solfylte dager. Nyter hver eneste dag. La dette været vare lenge. Barna har badet i stokkavannet. Har du tatt årets første bad?

Ja, i går begynte jeg på et nytt og sunnere liv. Jeg er en aktiv dame som er over gjennomsnitt glad i mat, god vin og sjokolade. Etter fire svangerskap og noen kilo ekstra er det godt å vær i gang. Gleder meg til en litt lettere utgave. Det er kun en liten justering som skal til, men nå vil jeg se resultater. Jeg er i gang med F15 intermediate som kun varer femten dager og skal hjelpe meg med å få en kickstart. 

Nå har jeg: 

  • Skrevet ned mine mål. Jeg skal ikke henge meg opp i vekten, men ta mål og måle cm.
  • Skriver ned mitt kaloriinntak. Et godt verktøy er å lære hvordan en sunn porsjon skal se ut. Jeg bruker lifesum som er en app. 
  • Drikker masse vann som hjelper på metthetsfølelsen. 

Jeg må sette meg realistiske mål som er oppnåelige og er langsiktige. Har jeg et tydelig mål vil det hjelpe meg med å holde motivasjonen oppe. På disse femten dagene skal jeg jobbe inn gode rutiner. Det er viktig for meg at dette skal være en endring på min livsstil. Planen er at jeg skal få inn regelmessige måltider, ikke gå sulten og med det få resultatene jeg ønsker. 

I dag har jeg handlet inn for noen dager. Det er viktig å planlegge og forberede i forveien. Ellers går dagene til hjemmeskole, vasking, laging av mat føler meg som en hushjelp. Dagens høydepunkt er utetrening. 

Ønsker deg en fantastisk kveld!

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.