HVERDAG PÅ HODET!

God søndag alle sammen. 

Hvordan har du det?

Hvordan påvirker covid-19 viruset ditt liv?

Vi har alle plutselig fått en ny hverdag. Vi må tenke nytt og leve annerledes. Det er forferdelig trist at dette går ut over arbeidsplasser og økonomien til mange. Jeg tenker på de som er permitterte, små bedrifter og de som ikke kan overleve denne krisen. På en eller annen måte rammer det oss alle. I denne tiden må vi ta vare på hverandre! 

Det gikk ikke mange dager her før barna savnet skolen. Det er lange dager og mye dødtid. Kan ikke akkurat si at det er fred i heimen. Blir en del slåssing, plaging av hverandre, skriking noe som ofte ender med grining. Noen som kjenner seg igjen? Jeg blir gal! Noe positivt er det å spore allikevel. Masse kvalitetstid med treningsøkter, turer, middag sammen (som ikke er vanlig i dette huset), kort spill, baking, filmer og masse ute aktiviteter. 

Vi får nyte denne tiden før det plutselig er tilbake til den normale hverdagen og vi savner tilbake til all tid vi får sammen med familien.

Stian og jeg føler hos heldige som kan gå på jobb. 

Håper aller tar sine forholdsregler. Pass på deg seg selv og snakk med dine barn om smitteregler. Ta ingen sjanser så kan dette gå fortere over. 

Ønsker deg en nydelig dag.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.