GÅRSDAGENS KJØP, koronavirus og campinglivet.

God lørdag!

I går kom vi oss tidlig avgårde til Sirdal. Linnea måtte vær hjemme, et barn fra skolen hadde fått påvist koronaviruset. Vi har fått beskjed nå at hun kan komme på skolen på mandag som vanlig. Det er så viktig at alle tar dette seriøst for det finnes mange som ikke har forsvar mot denne sykdommen. Det er allerede en tragedie med tanke på alle som er døde.

Vi var innom Norwegian Outlet på Ålgård. Endelig! Jeg vil alltid innom, men blir liksom aldri. Men, hva tror dere? Jeg fant et par ullsokker og Stian fant masse klær. Stian og William var vinnere denne gang. Jeg skal kjøre innom alene uten mann og barn så jeg kan konsentrere meg kun meg selv. Noen andre som føler menn får best rabatt og fineste ting på salg? 

Campinglivet er fortsatt kjempekjekt. Vi fikk nyte litt sol mens vi måket og mannen lagte god kylling middag på bålpannen. Når William la seg koste vi oss med litt vin og mange gode samtaler rundt bålet. Det primitive camping livet elsker jeg! Det er så enkelt fint.

I dag skal vi ta en laaang tur på ski. 

I´m loving it!

Ha en fin dag.

FruBuckle❤️

Følg meg på:

Instagram: @frubuckle.no

Snap: tonemelon1

Facebook: Frubuckle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.