William fem måneders kontroll

I dag startet dagen med en tre kilometer joggetur rundt Lille Stokka vann, med min mann og William i vognen. Stian tok vognen, han er i bedre form så han trakk meg rundt løypa. Pulsen min lå på godt over 170 gjennom hele turen. Tiden min ble 16 min på tre kilometer. Nå må jeg sette meg et mål mot en bedre tid! 

Litt hjemme trening etter løping.

  • Burpee x 10
  • Goblet squat med kettlebells x 10
  • Skulderpress manualer x 10 
  • Smale armhevinger x 10
  • 1 arms roing kettlebells x 10
  • Utfall med hopp x 10 på hver fot
  • Kettlbell swing med hopp til siden x 10
  • Knebøy med hopp x 10
  • Kettlebell Clean and Press x 10

X 3 sett. Jeg fikk en god treningsøkt. Prøv!

Lille babyen min skal til helsestasjonen klokken 10 for fem måneders kontroll. Da er det andre gangs vaksinering med trippelvaksine, det vil si mot difteri, stivkrampe og kikhoste. HIB- vaksine fikk han og.

Det gikk veldig fint men litt gråt ble det etter vaksinen. Vi hadde en god samtale rundt introdusering av litt mat. William sover jo godt om nettene på kun amming, men nå skal han begynne å smake litt mat. Avacado, potet, brokkoli og slikt for å vende seg til litt fast føde. Vi er heldige i Norge som har et slikt godt tilbud som helsestasjonen.

Fornøyd etter kort tid.

Klem fra Tone Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.