Vel hjemme!

I går kveld kom meg og William hjem fra Alicante etter noen reisetimer. Kjørte fra huset på morgningen og var hjemme klokke 20.15. Viktig å beregne god til når du reiser med små barn. Turen gikk overraskende bra! We made it! Fikk også skrøyt av «crewet» på hvor greie barna var på flyet. Strek i regningen ble det da vi måtte vente en time på bagasjen. Snille Mamma og tolmodige Linnea ventet på oss.

Huset
oWilliam <3

Tusen takk for turen jenter! William og meg har hatt det heilt fantastisk og for et reisefølge! Har ikke kjedet meg et sekund sammen med dere, selv om vi for det meste oppholdt oss i huset. Litt «bigbrother» nesten, men så kjekt! En typisk dag bestod ofte av, latter, ansikts masker og soling (om ungene sov). På kvelden god mat og drikke. Jeg vil faktisk anbefale å reise på babytur. Noen hadde det litt travlere enn andre, men vi kunne hjelpe hverandre. Denne gjengen hadde jeg lett reist på tur med igjen!

Det ble jammen ikke mye trening på meg denne turen gitt. En joggetur og en «crossfit» økt. En snill vennine av Lina tok meg med til Albir crossfit. Det ble nok den beste økten og Super kjekt! Lina passet William som vi for gøy kalte «aupair»! Dette etter jeg ble spurt av en løyen mannlig flyvert. «Reise du med aupaire din til syden»? Dette døde vi av latter av hele turen. Takk Lina som som ordnet dette for meg. det var kjempesnilt av dere!

Nå som jeg er hjemme må jeg fort finne tilbake til trening, men en travel hverdag venter også.

Dagen derpå hjemreise….

I morges våknet jeg med panikk! Lørdag har jeg konfirmasjon for min eldste sønn. Følte jeg hadde kontroll dette før jeg reiste men det har jeg ikke! Bare å komme seg opp og igang med forberedelse. Fortsettelse følger.

Pynt

Til Candybordet

Vi sees snart <3

FruBuckle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.