Middag

I dag vil jeg dele gårsdagens middag med dere. Etter ungene var lagt, var vi skrikas sultne og da er det godt å kunne lage en rask middag. Denne salaten tok oss 20 min.

Biffsalat med smak av Asia

4-5 personer
600 gram biffkjøtt
2 pk babyleaf
1 agurk
1 mango
1 avokado
1 granateple
Ris- eller glassnudler (Dette pleier jeg å kjøpe på asiatisk butikk, som har bedre utvalg og er billigere)
Saus
3 dl soyasaus
7 ss koriander
2 stk rød chili
2 ts sukker
1/2 lime

Slik gjør du:

Begynn med å ta biffkjøttet ut av kjøleskapet, så det blir romtemperert.

Kutt opp alle grønnsakene og bland sammen med babyleaf salaten.

Deretter lager jeg sausen, her bruker jeg soyasaus som kjøpes på en asiatisk butikk. Finhakk koriander og chili, press oppi saften fra en halv lime, har du ikke lime kan du fint bruke en sitron. Til slutt 2 ts sukker, bland godt.

Stek biffen på høy varme med masse salt og pepper i ca 3-5 min (se an størrelsen på biffen). Jeg steker biffen hel, men du kan også dele den opp i strimler. La biffen hvile noen minutter før den kuttes opp, hell oppi kraften fra stekingen i sausen. Bland sammen.

Vi hadde biffen separat, men du kan velge om du vil blande alt sammen.

Denne må dere prøve! Bon appetitt

Nå går turen til Benidorm.

Snakkes!

2 kommentarer til «Middag»

Legg igjen en kommentar til Janne Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.